Monday, June 05, 2006

Prvi delovni dan

Prezivel sem svoj prvi delovni dan v hotelu Best Western, ki spada se pod hotele Fort William Henry, oziroma isti lastnik ima v lasti oba.
Bilo je res kul, kjer je moj sef, David, manager, res faca. Hiperaktiven in ful pozitivec. Old school american, prej je zivel v Queens v New Yorku in imel svojo firmo z okni, potem se je pa navilical hrupa in norih newyorkcanov, kot je sam rekel, in se preselil na sever, kjer je bolj mir. Sam je res pojava, skoz govori, no problems my friend, just solutions. pa ful je potrpezljiv z mano, no vsaj dons je bil, ker sem ga res vprasal ene 100 vprasanj. kaj je pa to, kako pa to naredis, kaj pomeni ta kratica, kako se to vnese. Delo na recepciji je res kul, v primerjavi z pranjem perila al pa kaj podobnega. lepo sedis, dvigujes telefon (goooooood morning, best western of lake george, tin speaking, how can i help you), pa sprejemas rezervacije, gostje se prijavljajo in odjavljajo. problem je samo v tem, da je ful enih moznosti, popustov, cen, akcij, tako da si je treba vse to zapomnit, pa moras biti natancen pri vnasanju podatkov, pa kljuce oziroma kartice delas. pa ljudje te sprasujejo kam je dobro iti jest, pa kako prides do hotela pa tko. Kako naj jim pomagam, ce se sam ne vem. Ne, saj je David rekel, da ne smem biti nepotrpezljiv, da se bo vse s casom prelilo v moje mozgane.

Te motorji tukaj res dogajajo, baje da naj bi jih prislo 50.000!!!! Ja 50.000, medem ko je populacija tega nasega mesta 1000. Dons je mestece ze polno motorjev, folka je res velik, baje pa da bo do konca tedna se bolj guzva.

Drugac pa uzivam samoto v hisi, ki je sicar ena taka koca, ena spalnica s 3 posteljami, bivalni prostor s TV in stedilnikom, pa hladilnikom, potem pa se en zgornji prostor z 2 posteljama. zaenkrat je kul ker sem sam, ne vem pa kako bo potem ko pridejo se 4, ker bo po moje kar guzva. Bil sem v trgovini in si kupil mleko, pijaco, sadje, tako da si delam cornflakes, pa jem sadje, pa marmelado mam, tko da glede hrane je zaenkrat kr fino. Je pa supermarket s poceni cenami malo oddaljen in morm se mal pocakat, da bo zacel vozit bus tja, al pa bomo sli skupaj z drugimi, tako da zdaj se ne kupujem tolk.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

tin nardila sem material!!! cela vesela okol skačem:) pa pazi da ne zboliš, če rabiš ti pošljem dodatne štumfe:) lp Maja

2:34 AM  
Anonymous Anonymous said...

Redko kdo na tem planetu je sposoben absorbirati toliko informacij in jih tudi urediti, kot jih uspeva tebi, zato sem prepričan, da boš kmalu čisto na tekočem tam za pultom. Pozdrav.

6:20 AM  
Anonymous Anonymous said...

No, sedaj imas priloznost, da bos kraj in okolico se hitreje spoznal, saj moras obvladati vse podatke.
Napiši, kako prideš v službo, koliko časa potrebuješ, kaj vsebuje mesto - pralnico?, koliko ur delaš, imaš plačano malico? kaj počneš zvečer?

Tu je mraz in dež. Čakamo poletje in sonce. LP Jera

7:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

Tin, tud jst z veseljem spremljam tvoje pisanje, kar tako naprej!
Pa še to pazi z vprašanji, sej sam veš, da je včasih vprašanje preveč, lahko škodljivo!

Ajd, drž se, pa kup si mal več za jest, da ne boš stradu... vi gorenci!!!!

LP rok

12:20 PM  
Anonymous Anonymous said...

lets go mets !!!!!

7:59 AM  

Post a Comment

<< Home